Caterpillar Turbo Aftermarket Pikeun 7N2515 3306 Mesin Bumi Pindah

  • barang:Caterpillar Turbo Aftermarket Anyar Pikeun 7N2515
  • Nomer Bagian:315792, 183200, 0R5804
  • Nomer OE:7N2515, 0R5804
  • Modél Turbo:4LF-302
  • Mesin:3306, D398B
  • BBM:Diesel
  • Rincian produk

    info salajengna

    Panjelasan Produk

    Urang boga rupa-rupaturbocharger aftermarketsareng sadayanabagian mesin turbokaasup turbo kit sadia.

    Urang rancang unggal turbocharger kalawan kualitas luhur jeung ngajamin aluskinerja turbocharger.Ku ngagunakeun turbocharger langsung-panggantian kami wahana anjeun bakal balik deui ka kinerja puncak.

    item ieu Caterpillar aftermarket7N2515 turbochargerdipaké dina 3306 Engine.

    SHOU YUAN nyaéta pabrik turbocharger aftermarket kualitas luhur di Cina.lobaUcing, Cummins, Volvo jsb.turbos pikeun diobral.

    Mesin Caterpillar 3306 mangrupikeun kakuatan utama dina mesin solar tugas beurat Caterpillar.mesin ieu dipasang dina loba D6 na D7 Dozers, sarta eta oge loba dipaké dina gilinding , scrapers, excavators, truk jeung pompa industri.

    Punten punten nganggo inpormasi di luhur pikeun mastikeun yén bagian-bagian éta cocog sareng kendaraan anjeun.

    Kami pleased pikeun mantuan Anjeun manggihan turbocharger ngagantian katuhu.

    SYUAN Part No. SY01-1026-01
    Bagian No. 315792,183200,0R5804
    OE No. 7N2515,0R5804
    Modél Turbo 4LF-302
    Modél mesin 3306,D398B
    Aplikasi 1976 Caterpillar Earth Moving D398B sareng 3306, D398B Engine
    Suluh Diesel
    Tipe Pasar Sanggeus Pasar
    kaayaan produk ANYAR

    Naha Milih Kami?

    Kami ngahasilkeun bagian Turbocharger, Cartridge sareng turbocharger, khususna pikeun treuk sareng aplikasi tugas beurat anu sanés.

    Unggal Turbocharger diwangun kana kriteria anu ketat.Dijieun ku 100% komponén anyar.

    Tim R&D anu kuat nyayogikeun dukungan profésional pikeun ngahontal prestasi anu cocog sareng mesin anjeun.

    Rupa-rupa Turbocharger Aftermarket sayogi pikeun Caterpillar, Komatsu, Cummins sareng saterasna, siap dikirimkeun.

    pakét SHOU YUAN.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Naon masalah sareng turbocharger?

    Tilu 'turbo killers' kalaparan minyak, kontaminasi minyak sareng karusakan obyék asing tiasa nyababkeun kagagalan turbocharger.Salaku panalungtikan ditémbongkeun, leuwih ti 90% gagal turbocharger disababkeun minyak patali boh ku kalaparan minyak atawa inféksi minyak.

     

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: