Caterpillar Turbo Pikeun 7N7748 3306 Mesin Bumi Pindah

  • barang:Caterpillar Turbo Aftermarket Anyar Pikeun 7N7748
  • Nomer Bagian:310135, 184119, 40910-0006, 172495
  • Nomer OE:7N7748, 0R5807
  • Modél Turbo:3LM-373
  • Mesin:3306, CAT76
  • BBM:Diesel
  • Rincian produk

    info salajengna

    Panjelasan Produk

    SHOU YUAN nyaeta asupplier turbocharger Cinanu husus dina nyadiakeunturbocharger kualitas luhurdi Cina.

    Produsén turbocharger aftermarket profésional anu nyayogikeun rupa-rupa turbocharger sareng sadaya komponén turbocharger, sapertos compressor wheel, turbo bearing housing, compressor housing jsb. Sareng turbo kit ogé sayogi.

    Caterpillar ieuexcavator turbocharger 7N7748nyaeta usde pikeun 3306 Mesin.Hileud 3406mesin turbocharger éta andalan tina mesin solar tugas beurat Caterpillar.

    Hayu urang loba dipaké dina rollers, scrapers, excavators, truk jeung pompa industri.Sagala turbocharger séjén dipaké dina mesin 3306 mangga ngahubungan kami pikeun panalungtikan.

    Punten parios inpormasi di luhur pikeun mastikeun yén turbocharger atanapi suku cadang cocog sareng kendaraan anjeun.

    Kami resep ngabantosan anjeun milarian panggantian turbocharger anu pas.

    SYUAN Part No. SY01-1017-01
    Bagian No. 310135,184119,40910-0006,172495
    OE No. 7N7748,0R5807
    Modél Turbo 3LM-373
    Modél mesin 3306, CAT76
    Aplikasi Caterpillar Earth Pindah kalawan 3306 Engine
    Suluh Diesel
    Tipe Pasar Sanggeus Pasar
    kaayaan produk ANYAR

    Naha Milih Kami?

    Kami ngahasilkeun bagian Turbocharger, Cartridge sareng turbocharger, khususna pikeun treuk sareng aplikasi tugas beurat anu sanés.

    Unggal Turbocharger diwangun pikeun spésifikasi anu ketat.Dijieun ku 100% komponén anyar.

    Tim R&D anu kuat nyayogikeun dukungan profésional pikeun ngahontal prestasi anu cocog sareng mesin anjeun.

    Rupa-rupa Turbocharger Aftermarket sayogi pikeun Caterpillar, Komatsu, Cummins sareng saterasna, siap dikirimkeun.

    SHOU YUAN pakét atanapi packing nétral.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kumaha kuring terang upami turbo kuring ditiup?

    Sababaraha sinyal ngingetkeun anjeun:

     A bewara yén kandaraan téh leungitna kakuatan.

     Akselerasi kendaraan sigana laun sareng ribut.

     Hésé pikeun kendaraan pikeun ngajaga kecepatan luhur.

     Haseup kaluar tina knalpot.

     Aya lampu sesar mesin dina panel kontrol.

     

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami: